Author Topic: Forum not sending out mail - Issue fixed  (Read 2618 times)

Peter

  • Administrator
  • Forum addict
  • *****
  • Posts: 1587
  • Karma: +37/-2
    • View Profile
Forum not sending out mail - Issue fixed
« on: February 11, 2014, 11:39:08 am »
A person contacted me that the forum is not sending out the mails.
I noticed a popup in my Thunderbird that I cannot log in to one of my accounts. But as I always had that message (due to some other account), I never bothered to check each one of the accounts.

Turns out, Google blocked the account, as it had to send out so many emails.
Of course the block is not permanent, I just had to enter the verification code.
I'll keep a closer eye on this. And remember. My email is at the top, in the NEWS here, use it. Contact me. Or create a ticket on Github. But the mail is better, as the Github tracker is overloaded anyway.
- qBittorrent team - server and forum administrator.
- Hungarian translation reviewer/moderator (+ translator).

Join the official qBittorrent Discord!
https://discord.gg/ma66Vv4

Peter

  • Administrator
  • Forum addict
  • *****
  • Posts: 1587
  • Karma: +37/-2
    • View Profile
Re: Forum not sending out mail - Issue fixed
« Reply #1 on: February 17, 2014, 04:13:56 pm »
Gmail blocked us totally, so even after verifying myself for like a thousand times, it wouldn't let SMF send out mails.
Now I changed to Outlook.com (the server's mail). Hope this will last longer.
- qBittorrent team - server and forum administrator.
- Hungarian translation reviewer/moderator (+ translator).

Join the official qBittorrent Discord!
https://discord.gg/ma66Vv4

Nemo

  • qBittorrent Forum
  • Administrator
  • Forum addict
  • *****
  • Posts: 1494
  • Karma: +93/-0
    • View Profile
Re: Forum not sending out mail - Issue fixed
« Reply #2 on: February 23, 2014, 05:36:33 pm »
Good that its fixed :).
Forum Rules and Guidelines

Forum Admin.
Dutch & Turkish Translator.




zeomal

  • Guest
Re: Forum not sending out mail - Issue fixed
« Reply #3 on: March 04, 2014, 01:56:48 pm »
Uh... the sender is shown as qbittorrent qbittorrent instead of qBittorrent official forums. Everything else is fine.
Maybe you didn't name the new Outlook account properly?

Peter

  • Administrator
  • Forum addict
  • *****
  • Posts: 1587
  • Karma: +37/-2
    • View Profile
Re: Forum not sending out mail - Issue fixed
« Reply #4 on: March 05, 2014, 01:01:35 am »
Hehe. I hate Hotmail-Outlook, so ...yeah.
Fixed it. :)

Thanks!
- qBittorrent team - server and forum administrator.
- Hungarian translation reviewer/moderator (+ translator).

Join the official qBittorrent Discord!
https://discord.gg/ma66Vv4