Author Topic: Menus no longer working after upgrade from 3.3.13 to 3.3.14  (Read 764 times)

rrrevin

  • Member
  • **
  • Posts: 25
  • Karma: +1/-1
    • View Profile
3.3.13 worked great in this regard, never an issue with dropdown menus.

However after upgrading to 3.3.14, after awhile several menu drop downs just stop working. Nothing happens when selecting them.
"Tools" always seems to be the first one to go. Right now I have qbt 3.3.14 running and "Tools", "Help" and "View" are all non-responsive. "File" works, as does "Edit".

Anyone else seeing this?
« Last Edit: July 28, 2017, 04:48:43 PM by rrrevin »

Nemo

  • qBittorrent Forum
  • Administrator
  • Forum addict
  • *****
  • Posts: 1517
  • Karma: +94/-0
    • View Profile
Re: Menus no longer working after upgrade from 3.3.13 to 3.3.14
« Reply #1 on: July 28, 2017, 05:52:02 PM »
it has been reported by myself and someone else and its being looked on. Probably related to the new version of Qt.

https://github.com/qbittorrent/qBittorrent/issues/7151
https://github.com/qbittorrent/qBittorrent/issues/7124
Forum Rules and Guidelines

Forum Admin.
Dutch & Turkish Translator.




bluecheese

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Menus no longer working after upgrade from 3.3.13 to 3.3.14
« Reply #2 on: October 09, 2017, 03:38:24 AM »
Version 3.3.16
Menus for File and Edit appear as normal
Menus for View, Tools and Help are not visible but they are there, as can be verified by clicking on the areas where the menu items should appear.
Is there some setting that changes their appearance and makes them invisible?