Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - carsten

Pages: [1]
1
Quote
Under Options, Downloads, Saving Management, Default Torrent Management Mode... that's where it can be set to automatically muck with the torrent queue.
...And considering the problems you're having, it seems it has.
I have that set to manuel.

Quote
Ahh, yeah that looks like a queue issue. Remember that if you have torrent 1, 2 & 3. A download max of 2, and don't count slow. If torrent 1 or 2 is either slow enough, or stops. Then torrent 3 will start downloading, but stop when 1 or 2 starts again. You can rightclick a torrent and change it's position in the queue up or down. Or force to ignore queue rules.
I now disabled queing alltogether. I was trying to download 1 thing via 5 different torrents which seeders/peers hardly ever seemed online. I just want it to download whenever a seed/peer is available. I'm sure there is some reason why some people might like using queing, but in my case I don't think I should.

Anyway, all working just fine. Thanks for all the help!

2
I did 'force resume' to most of the downloads and it all came to life again  ;D

Quote
look into whether qBT is set to auto-manage torrents and whether the queue's settings count slow downloads and slow uploads.
I checked the settings, but I don't recognize any of the settings as auto-managing.


config > bittorent at 'Torretn Queing' is enabled. 3-3-5
I don't know what that is, there is no mouseover tooltip info, so I think I left that set as default.
'do not count slow torrents in these limits' is unset.


3
sorry about the confusion about mb's and such. kib/sec is what it says in QB, so I will use that to make sure we're talking about the same thing.

Even with the max download speed set to 100kib/sec this happens.

before:



when I click 'resume':



All of a sudden there are more live seeds, speed goes to 80-150Kib/sec. Then slows down and within a minute its back to 0.
Looks like it actually did download some of the torrent. But why will it not just continue to download?

I'm testing here with a well seeded torrent of chrome linux. Why is this behaving so differently.... Could this have anything to do with installed search plugins?
A year ago I downloaded Linux mint with like 600 seeds and just took a few min to arrive. Now I try that same torrent again and just get 11 inactive seeds and no download. Should I go back to the previous version?

4
Suggestions / Re: a link to 'my posts'
« on: June 27, 2019, 07:34:27 AM »
thx.

I thought smf had that link in their main menu.

5
Suggestions / default enable 'Notify me of replies.'
« on: June 26, 2019, 08:14:26 PM »
As most users won't click that 'Attachments and other options' open and will never know anyone relied.

6
Suggestions / a link to 'my posts'
« on: June 26, 2019, 08:12:19 PM »
I just for the life of me can't find my posts anymore.

Searching for * (wildcard) for post with my name does not work.

7
I got the same issue. Turned off windows firewall, but no change. Starts downloading with like 400mb/sec and drops to 0 within a minute. Then click the play button again and again downloads and dies within a minute.

I recently had a windows update, and recently installed the update fro QB, so not sure whats going on. But for now, I can't use this at all.

And I got so much to share... 8)

Pages: [1]