Author Topic: All torrents stuck in "Downloading"  (Read 4841 times)

KitKat

  • Veteran
  • ***
  • Posts: 340
  • Karma: +26/-0
  • Here i stand with my bayonet...
    • View Profile
Re: All torrents stuck in "Downloading"
« Reply #15 on: April 30, 2016, 09:34:38 pm »
Hi, have a look at this thread & the one i linked to in the second post those may contain a solution for you

https://qbforums.shiki.hu/index.php/topic,4211.msg21843.html#msg21843

the tl;dr is that the release build of qbt has a shit version of libtorrent in it that can lead to port binding issues.
Theres a compiled version here with a fix for it if trying the instructions in those threads doesnt resolve the issue for you (rebind port/adapter)
http://builds.shiki.hu/temp/qbittorrent_3.3.4_with_libtorrent_720b355_for_issue_5109.7z
The following BBC is not allowed within your signature: html, img, php.

reemusk

  • Guest
Re: All torrents stuck in "Downloading"
« Reply #16 on: May 02, 2016, 05:30:15 pm »
Hi, have a look at this thread & the one i linked to in the second post those may contain a solution for you

https://qbforums.shiki.hu/index.php/topic,4211.msg21843.html#msg21843

the tl;dr is that the release build of qbt has a shit version of libtorrent in it that can lead to port binding issues.
Theres a compiled version here with a fix for it if trying the instructions in those threads doesnt resolve the issue for you (rebind port/adapter)
http://builds.shiki.hu/temp/qbittorrent_3.3.4_with_libtorrent_720b355_for_issue_5109.7z

That version you linked only has an .exe and a .pdb file in it -- is there something I should be doing to get it to run on my Mac?

reemusk

  • Guest
Re: All torrents stuck in "Downloading"
« Reply #17 on: May 02, 2016, 05:32:14 pm »
Hi, have a look at this thread & the one i linked to in the second post those may contain a solution for you

https://qbforums.shiki.hu/index.php/topic,4211.msg21843.html#msg21843

the tl;dr is that the release build of qbt has a shit version of libtorrent in it that can lead to port binding issues.
Theres a compiled version here with a fix for it if trying the instructions in those threads doesnt resolve the issue for you (rebind port/adapter)
http://builds.shiki.hu/temp/qbittorrent_3.3.4_with_libtorrent_720b355_for_issue_5109.7z

Also, the "any interface" option is what fixed it -- even though previously support staff said I had to it set to my proper connection. Seems to work, for now.