Help with Remote Console over LAN

Windows specific questions, problems.

Moderators: Moderator, Global Moderator

Post Reply
Morke
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Wed Feb 05, 2020 11:17 pm

Help with Remote Console over LAN

Post by Morke » Wed Feb 05, 2020 11:20 pm

Hi all,
I'm trying to set up qBit for my home but I can't get it to work.
Right now I have two issues:
When accessing from any other PC that's not the one running qBit, I'm asked for username and password, although I whitelisted the subnet ip range.
Second, even if I enter the username and password, the connection never happens and firefox throws this error:
PR_END_OF_FILE_ERROR

What am I doing wrong?

User avatar
Peter
Administrator
Administrator
Posts: 1722
Joined: Wed Jul 07, 2010 6:14 pm

Re: Help with Remote Console over LAN

Post by Peter » Sat Feb 08, 2020 7:47 pm

Are you using the latest version? In the recent versions you can just disable LAN authentication.

Post Reply