Torrents added by Sonarr not downloading

Linux specific questions, problems.

Moderators: Moderator, Global Moderator

Post Reply
inlh
Newbie
Newbie
Posts: 7
Joined: Sun May 06, 2018 3:20 pm

Torrents added by Sonarr not downloading

Post by inlh » Sun May 06, 2018 3:33 pm

I recently started using sonarr, but when it adds torrents to my client they do not download.  The torrents are added as "downloading", and all the information in the chart at the bottom is correct. If I add the same torrent manually or right click copy magnet link from the torrent added by sonar the download works normally.  I asked in the sonarr forums and they seem to think its a problem on the qbt end.  Anyone have any ideas whats happening?  I made sure the folders have permissions set for read and write for all users.

System info:
Ubuntu Server 18.04
qBittorrent-Nox 4.0.3
Mono 5.10.1.47

Thanks

sledgehammer_999
Administrator
Administrator
Posts: 2409
Joined: Sun Jan 23, 2011 1:17 pm

Re: Torrents added by Sonarr not downloading

Post by sledgehammer_999 » Sun May 06, 2018 7:55 pm

Add our PPA and update to the latest version (currently 4.1.0)

inlh
Newbie
Newbie
Posts: 7
Joined: Sun May 06, 2018 3:20 pm

Re: Torrents added by Sonarr not downloading

Post by inlh » Sun May 06, 2018 8:47 pm

[quote="sledgehammer_999"]
Add our PPA and update to the latest version (currently 4.1.0)
[/quote]

Done.  I seem to be getting the same result though. I forgot to add in the op that the error was happening on v3.3.7 as well.

jeps
Veteran
Veteran
Posts: 78
Joined: Sun Sep 02, 2012 5:03 pm

Re: Torrents added by Sonarr not downloading

Post by jeps » Mon May 07, 2018 2:21 pm

Last time I Checked (=Sunday) the "Stable" repository, I still got version 4.0.4.
If I tried the "Unstable" repository I got version 4.2.0.alpha

Shouldn't "Stable" repository result in version 4.1.0

The above is from Ubuntu 16.04..

inlh
Newbie
Newbie
Posts: 7
Joined: Sun May 06, 2018 3:20 pm

Re: Torrents added by Sonarr not downloading

Post by inlh » Thu May 10, 2018 4:15 am

Still not working, if anyone else has any ideas?

Post Reply