Page 1 of 1

QNAP Qbittorent page isnt working

Posted: Sun Jul 19, 2020 10:49 pm
by fergo77
Good morning all,

so i have Qbittorent installed on my QNAP, and it used to work fine but recently the web page wont work (see attached screenshot).

the program itself is still working as it continues to download things from sonarr, but i cannot go in, edit or remove old items etc.

Any help would be appreciated
qnap qbittorent.PNG
qnap qbittorent.PNG (20.5 KiB) Viewed 1054 times

Re: QNAP Qbittorent page isnt working

Posted: Sun Aug 02, 2020 10:38 pm
by fergo77
any ideas... collective brains trust?

Re: QNAP Qbittorent page isnt working

Posted: Thu Aug 06, 2020 8:58 am
by Ostwelt
Think this is a browser security issue as have the same QNAP/qBitorrent login page issue.

Probably by now you will have found that hitting reload brings up the login screen. Or, going to the browser address bar and simply getting the browser to relook for the page. Usually just place my cursor at the end of the line and hit enter.

Real pain for which when tried to find a solution ie changing webpage port number and/or access simply found myself locked out. So let live now. Also wryly think additional security feature to keep my teenage son from finding what am downloading.

But if you find a solution be curious to know it.

Re: QNAP Qbittorent page isnt working

Posted: Tue Aug 11, 2020 4:27 am
by fergo77
you were pretty on the money - i changed to a different browser and it works perfectly. give that a try. i was using google chrome, but have now switched to Microsoft edge

Re: QNAP Qbittorent page isnt working

Posted: Thu Aug 13, 2020 10:10 am
by goldsun
I encountered the same error. I used Google chrome, Microsoft EDGE, Microsoft IE, Apple Safari and all encountered the same error. My NAS model is TS-1231XU-RP, and the OS version is 4.4.3.1381.

I come from a non-English speaking country and my English is not good

Re: QNAP Qbittorent page isnt working

Posted: Wed Aug 19, 2020 5:06 pm
by Aristo
Solution: manually type http: before the IP address. The browser is trying to default https: which won't work.

Re: QNAP Qbittorent page isnt working

Posted: Thu Aug 20, 2020 3:04 pm
by goldsun
Today, the firmware was upgraded to version 4.4.3.1400, and the problem was partially resolved. Microsoft Edge can be used; Google Chrome, Firefox, and Microsoft IE still cannot be used.